Sibiul va avea un complex de natație, în timp ce proiectul sălii polivalente de 6.000 de locuri stă în aer

Sibiul va avea un complex de natație, potrivit primarului Astrid Fodor. Sala Polivalentă de peste 6.000 de locuri rămâne deocamdată doar la nivel de proiect. 

Complex de natație la Sibiu

Stadionul Municipal a fost cea mai așteptată investiție din ultimii ani. În domeniul sportului, a urmat apoi proiectul Complexului pentru sporturi nautice Lacul lui Binder. În anii ce au trecut a fost finalizat skate-park-ul de la Obor, și tot în această zonă urmează să fie deschisă și baza sportivă. Pe Dealurile Gușteriței vor începe în luna iunie lucrările pentru „Gușterland”, iar în curând Sibiul va avea și un complex de natație.  

Citește și: Primul Aqua Park din Sibiu se va construi pe Calea Poplăcii

„Pe lângă Stadionul Municipal împreună cu terenul secundar, Baza Sportivă Obor – pe care ne pregătim să o deschidem publicului, am creat și Complexul pentru sporturi nautice Lacul Binder și skate park-ul Obor. Urmează Complexul Gușterland și potecile velo și pietonale de pe Dealul Gușteriței și un Complex pentru natație pentru care am semnat deja contractul pentru elaborarea PUZ-ului. Aceasta pentru a menționa doar proiectele mari. Prin urmare, am investit și continuăm să investim în infrastructură pentru sport. La acestea se adaugă și finanțarea activității sportive pentru care anul acesta am alocat o sumă record – peste 12 milioane de lei”, a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un interviu pentru Ora de Sibiu.

Proiectul sălii polivalente, în aer

Despre stadiul proiectului Sălii Polivalente nu există prea multe detalii. Primăria a fost de acord să pună la dispoziția Consiliului Județean un teren în Câmpșor pentru a o construi. Mingea este acum în terenul CJ-ului.  

„Consiliul Județean ne-a solicitat într-adevăr un teren pentru construcția unei săli polivalente. Am fost deschiși inițiativei și am transmis Consiliului Județean că putem pune la dispoziție un teren în zona Câmpșor, dar bineînțeles în anumite condiții. Până în prezent, nu am mai primit corespondență de la Consiliul Județean pe această temă”, a precizat Astrid Fodor.

În luna decembrie a anului trecut, Adrian Bibu declara că sala polivalentă, care va avea o capacitate de 6.500 de locuri, va fi gata „în 5-6 ani”. DETALII AICI.

Ultima oră