declarație de dragoste pentru sibiu de la găman, după ce și-a prelungit contractul cu fc hermannstadt

Fundașul central Valerică Găman (35 ani) și-a prelungit contractul cu FC Hermannstadt pentru încă un an. 

Aflat la final de acord cu FC Hermannstadt, Valerică Găman a iscălit prelungirea acordului și va continua la Sibiu. Venit vara trecută la Sibiu de la Universitatea Craiova, Găman a jucat în 32 de partide de Superliga pentru sibieni și două de cupă, reușind trei goluri.

”Cu puțin timp în urmă, fundașul central Valerică Găman a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon @ A.F.C.Hermannstadt! În această perioadă, clubul nostru negociază activ prelungirea înțelegerilor cu mai mulți fotbaliști aflați la final de contract cu #FCH. Vom reveni cu detalii!” a fost postarea dată publicității vineri de FC Hermannstadt. 

Găman are o experiență bogată și a mai evoluat la Universitatea Craiova, Dinamo București, Astra Ploiești, Karabukspor (Turcia), FCSB, Al Shabab (Arabia Saudită) și Astra Giurgiu.

”Vreu să joc până la 40 de ani”

Stoperul echipei sibiene se simte bine la FC Hermannstadt și își propune să joace în continuare ani buni. „Sunt bucuros că am semnat și sper să facem o treabă bună în continuare. Mi-a plăcut mult la Sibiu, de asta am și semnat, îmi place orașul, stadionul, putem reuși lucruri mult mai bune decât sezonul acesta, chiar dacă nu va fi usor. Eu îmi doresc să rămân cât mai mult la Sibiu, dar să o luăm pas cu pas, mai ales că la jucătorii cu vârsta mai înaintată există anumite concepții, cu care eu nu sunt de acord. Eu mă simt bine,  sper să joc până la 40 de ani, dar asta rămâne de văzut, depinde mult și de starea de sănătate. Pentru noi a fost un sezon bun, am fost aproape să fim în play-off, ne-a lipsit o victorie, puteam îmbunătăți multe lucruri, dar am câștigat multe meciuri cu suporterii noștri și am fost greu de învins acasă, unde nu am pierdut cu echipe bune ca FCSB, CFR sau Rapid, ” a declarat Valerică Găman pentru Ora de Sibiu. 

La final de contract cu clubul sibian mai sunt Sota, Butean, Căbuz, Antoche, Opruț, Medina și Murgia. Căbuz, Murgia și Opruț aparțin de alte echipe și FC Hermannstadt trebuie să negocieze rămânerea lor cu cluburile respective.
Japonezul Sota va pleca cu siguranță, tratativele cu el fiind sistate de ceva vreme, datorită pretențiilor exagerate ale mijlocașului.
declarație de dragoste pentru sibiu de la găman, după ce și-a prelungit contractul cu fc hermannstadt

 

Ultima oră