scandalul de joi seară, de pe pietonala nicolae bălcescu. poliția spune ca doi bărbați beți s-au luat la bătaie

Un incident violent s-a petrecut joi seara, 2 mai, pe Pietonala Nicolae Bălcescu. Doi bărbați s-au luat la bătaie, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Potrivit reprezentațiilor IPJ Sibiu, un scandal s-a iscat joi seara. Din cauza consumului excesiv de alcool, doi bărbați s-au luat la bătaie cu pumnii, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. IPJ Sibiu a deschis un dosar penal.

„La data de 2 mai a.c., în jurul orei 23.00, prin apel 112, o persoană a solicitat intervenția polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Sibiu pentru aplanarea unui conflict între doi bărbați, pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul stării avansate de ebrietate, între doi bărbați s-a iscat un conflict spontan, cei doi agresându-se reciproc cu pumnii. Unul dintre bărbați, în vârstă de 34 de ani, din Cisnădie, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilită situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Agresiune aparent fără motiv pe Corso în Sibiu. Un bărbat lăsat inconștient pe asfalt 

 

Ultima oră

Comentariul meu