handbalistele de la cisnădie au pierdut la craiova. măgura are emoții pe final de campionat

Handbalistele de la Măgura Cisnădie au pierdut joi în deplasare, scor 34-36 cu SCM Craiova, în etapa a 23-a a Ligii Naționale.

Echipa din Cisnădie a sperat într-un rezultat pozitiv la Craiova, care i-ar fi adus liniște pe final de campionat. Prima repriză din Bănie a fost destul de echilibrată, cu oltencele mereu în avantaj. De la 14-14 în minutul 26, oltencele au marcat de 4 ori consecutiv și au condus la pauză cu 18-14. Marele minus al ardelencelor au fost aruncările de la 7 metri, ratate cu nonșalanță.

După pauză, cu turcoaica Caliskan în zi bună, Cisnădia a revenit în meci, 22-22 în minutul 38. SCM s-a desprins din nou, 30-25 în minutul 45 și meciul părea jucat. Măgura a egalat din nou cu patru minute înainte de final, 33-33, însă nu a mai rezistat. SCM s-a impus cu 36-34 și astfel formația lui Alexandru Weber rămâne pe locul 10, la egalitate de puncte cu Baia Mare, prima echipă care este pe loc de baraj. Însă, echipa sibiană este dezavantajată la meciurile directe cu Baia Mare, primul criteriu de departajare la final în caz de egalitate de puncte.

”Un meci foarte urât ce s-a văzut pe teren din partea ambelor părți, trebuia să câștigăm ca să stăm liniștiți pe finalul campionatului. Urmează meciuri de care pe care pentru noi” a anunțat secundul Bogdan Nițu.

Pentru a mai spera să scape de barajele de supraviețuire, Măgura trebuie să câștige următoare două etape, ambele acasă, cu Zalău și Brașov. În ultima rundă, Cisnădia va juca în deplasare la Rapid București.

Chiar dacă va ajunge la baraje, este greu de crezut că formația lui Alexandru Weber se poate încurca în jocurile cu locurile 3 și 4 din Divizia A.

Măgura: Rajcic, Pașca – Caliskan 11, Bardac 6, M.Ilie 6, Roșu 5, Jlezi 4, Galinska 1, Tătar 1, Neagu, Abed-Kader, Tomescu.

handbalistele de la cisnădie au pierdut la craiova. măgura are emoții pe final de campionat

Ultima oră

Comentariul meu