nou în sibiu pentru bărbați:| descoperă cele mai elegante costume la 6am ceremony

Vei fi mire, naș, socru sau invitat la nuntă în 2024? S-a deschis magazinul 6AM Ceremony în Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, nr. 71. Fie că ești mire, naș sau nuntaș ori doar vrei arăți impecabil la un eveniment, află că acum poți să alegi o vestimentație masculină completă în Sibiu, la noul magazin 6AM Ceremony.

YouTube video

Unde? Pe Calea Dumbrăvii, 71.

Când? Magazinul e deschis de luni până sâmbătă, între orele 9.00-20.00, iar duminica între 9.00-16.00.

Cum? Doar faci o programare la nr de telefon: 0724 273 737. Dar, dacă ești în zonă, te primim cu drag și fără programare.

Pentru cine? Magazinul se adresează bărbaților, indiferent de vârstă sau stil, care se află în căutarea unei ținute masculine moderne, elegante, casual, de calitate premium!

nou în sibiu pentru bărbați:| descoperă cele mai elegante costume la 6am ceremony

Noul magazin 6AM Ceremony Sibiu vine cu un concept deosebit: peste 60 de modele de costume bărbătești, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru evenimentul tău. 6AM nu îți oferă doar sacoul și pantalonii de gală, ci tot pachetul complet: costum, cămașă, papion/cravată, pantofi, curea, butoni, batista, ascot, șosete. Adică tot ce ai nevoie pentru event, din cap până în picioare.

Croit pentru tine

În plus, pe lângă diversitatea modelelor și a stilurilor prezente pe rafturile magazinului, 6AM oferă și servicii de croitorie personalizate, ajustând orice produs ales după linia corpului tău. Mai mult, alegând un Pachet complet (Silver, Gold, Platinum sau Diamond), vei putea beneficia de un discount cuprins între 5%-20% pentru comanda ta! Fain, nu?

nou în sibiu pentru bărbați:| descoperă cele mai elegante costume la 6am ceremony

Vestimentație perfectă pentru fiecare bărbat, de la papion până la șosete

Așadar, dacă ești în căutarea outfit-ului potrivit la evenimentul care se apropie, 6AM Ceremony Sibiu te așteaptă pe Calea Dumbrăvii, nr. 71, de luni până duminică.

Ultima oră

Comentariul meu