ministrul justiției după ce al 2-lea suspect în cazul crimei lui adrian kreiner, a fost adus în țară. „nimeni nu scapă de justiția din românia”

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus, marți noaptea, în ţară. Acesta urmează a fi încarcerat. Ministrul Justiției a afirmat că „nimeni nu scapă de justiția din România”.

Nimeni nu scapă de justiția din România a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost adus, marți noaptea, în ţară, potrivit Mediafax.

„Vă asigur că nimeni nu scapă de justiția din România. Mai devreme sau mai târziu, toți fugarii sunt prinși, sunt aduși în țară, iar judecata își urmează cursul firesc”, spune Alina Gorghiu.

Reacția ministrului Justiției vine după ce Marian Cristian Minae, unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost adus, marți noaptea, în ţară.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă, pe 6 noiembrie 2023. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

Doi dintre cei trei indivizi care l-ar fi ucis au fost prinşi în Marea Britanie, unul în Scoţia – Laurenţiu Ghiţă, altul în Irlanda de Nord – Marian Cristian Minae. Cel de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam, este încă în libertate.

Citește și: Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în țară (video) 

Ultima oră

Comentariul meu