raluca turcan vine la „ora de politică”. ministrul culturii vorbește despre realizări, obiectivele pnl și despre colaborarea cu adrian bibu (video)

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, este invitat marți la ”Ora de Politică”, un proiect marca Ora de Sibiu, unde a oferit detalii despre obiectivele partidului pe care îl conduce, dar și despre relația pe care o are cu Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu.

YouTube video

Ministrul Culturii a fost invitat la „Ora de Politică”. Raluca Turcan a vorbit, în cadrul interviului, despre realizările sale ca Ministru al Culturii, dar și despre obiectivele partidului pe care îl conduce, la alegerile locale. Raluca Turcan a mai vorbit și despre transferul primarilor de la un partid la altul, dar și despre relația pe care o are cu Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu.

Urmăriți întregul interviu realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, marți – 30 aprilie, de la ora 20.30, la ”Ora de Politică”, pe www.oradesibiu.ro, precum și pe paginile de Facebook și Linkedin, dar și pe Youtube!

Ultima oră

Comentariul meu