momente de panică într-o stație de metro din londra. un bărbat a atacat cu sabia mai multe persoane (video)

Un incident grav a avut loc într-o stație de metrou din nord-estul Londrei, unde mai mulți oameni au fost înjunghiați de către un atacator înarmat cu o sabie. Poliția a izolat zona și a trimis mai multe echipe de intervenție la fața locului, împreună cu ambulanțe. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat în legătură cu incidentul.

Stația de metrou Hainault a fost închisă de către autorități în urma atacului. Imagini video sugerează că un individ îmbrăcat în galben a comis agresiunea, fiind observat săriind în apropierea stației cu o sabie lungă și plimbându-se din casă în casă, înclinându-se sub ferestre. Alte înregistrări arată momentul în care polițiștii se apropie de agresor în timp ce o persoană se află căzută pe asfalt, notează Observatornews.

Deocamdată, nu este clar dacă incidentul este un atac terorist sau o altercație obișnuită. Autoritățile au închis mai multe drumuri în zonă și au emis sfaturi pentru localnici să evite zona.

Un bărbat a fost reținut de către poliție, iar echipaje ale poliției, serviciului de ambulanță și pompierilor se află la fața locului pentru gestionarea situației. Publicul a fost sfătuit să ocolească zona afectată.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Despre starea victimelor nu ne spui nimic domnu autor, sau doar ai dat un copy paste la un alt articol?