cfr călători anunță un program special de transport pentru minivacanța de 1 mai și paște. mai multe trenuri spre litoral
Sursa: Revista Patronatelor

Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și Paște, CFR Călători anunță că va asigura un program special de transport pentru a facilita deplasarea pasagerilor către destinațiile de vacanță și înapoi către domiciliu.

În perioada minivacanței, 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, se vor adăuga mai multe trenuri către Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu legături directe din diverse orașe precum București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj Napoca și Brașov.

Călătorii din alte regiuni vor beneficia de conexiuni rapide din Capitală, datorită existenței unui mers de tren cadențat pe ruta București Nord – Constanța și retur, cu trenuri la interval de 1-2 ore.

În zilele cu trafic intens din minivacanță, CFR Călători va utiliza capacitatea maximă de transport disponibilă pentru a asigura deplasarea către cele mai solicitate destinații. Compania va monitoriza atent traficul de pasageri și va suplimenta trenurile în funcție de cererea de călătorie.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii și pentru a adapta capacitatea de transport, CFR Călători recomandă achiziționarea anticipată a biletelor. Acestea pot fi cumpărate online de pe www.cfrcalatori.ro, din aplicația mobilă, din automatele de bilete din stații sau direct de la casele de bilete din stații, agenții CFR Călători și distribuitorii autorizați.

În plus, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 10% la cumpărarea anticipată sau de 10% reducere pentru oferta dus-întors. Elevii călătoresc gratuit conform legii, iar studenții au 90% reducere la călătoriile cu vagoane clasa a 2-a.

Ultima oră

Comentariul meu