sibianul nicholas mărginean a devenit vicecampion național în proba de kumite a campionatului național de karate kyokushin se trim

Aflat la prima sa participare la un Campionat Național, sibianul Nicholas Mărginean a reușit să câștige locul 2 la proba de kumite, devenind astfel vicecampion al României la categoria 8-9 ani.

Sub egida Federației Române de Karate Knockdown, la Sibiu a avut loc sâmbătă Campionatul Național de Karate Kyokushin. Cu peste 130 de participanți și 3 probe de kata, kumite si clicker, evenimentul a fost un real succes.

Deși aflat la o vârstă fragedă, Nicholas Mărginean a participat doar la proba de lupte, alegând să nu se înscrie la proba de kata, fiind conștient că mai bine își concentrează emoțiile pe proba unde poate face performanță.

Sportivul sibian este antrenat de Shihan Christian Hirsch, care posedă centura neagră 5 Dan și este reprezentantul în oraș al Federației Internaționale de Karate.

Nicholas Mărginean a participat la începutul acestei luni și la ediția a patra a “100 Kumite Challenge” organizată la Reghin, unde a dus la capăt testul celor 100 de lupte.

Deși Nicholas a pierdut titlul de campion național în fata unui sportiv cu mai multă experiență, el promite să se antreneze mai mult și încearcă la anul să își depășească performanța obținută acum.

La ediția desfășurată în weekend la Sibiu au participat sportivi din toată țara, juniori și seniori, unul dintre cei mai mici participanți fiind Erik Hirsch, care are doar 4 ani. În deschiderea evenimentului, după intonarea imnului național, participanții au ținut un moment de reculegere în memoria lui Sosai Masutasu Oyama, părintele kyokushinului.

În aceasta vară, sportivul de la Hisch Dojo intenționează să mai participe la doua competiții, Cupa ”1 Iunie” la Alba Iulia– si “Cupa Power Karate” organizata în Sic – Cluj.  În noiembrie, Nicholas Mărginean va participa la prima competiție internațională, “Romanian Open & Transilvania Grand Prix” care va fi organizată chiar la Sibiu.

sibianul nicholas mărginean a devenit vicecampion național în proba de kumite a campionatului național de karate kyokushin se trim

Ultima oră

Comentariul meu