s-au pus în vânzare biletele la meciul fc hermannstadt - poli iași. sibiul dispută ultimul meci acasă din acest sezon

FC Hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru ultimul joc pe teren propriu din acest sezon, cel cu Poli Iași, programat luni, 6 mai, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal. 

Bilete au prețurile obișnuite la meciurile sibienilor din play-out în acest sezon: 20 lei la peluză, 40 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Tribuna 1. Tichetele se găsesc pe siteul Bilete.ro, accesând acest link. 

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro.

Și la partida FC Hermannstadt – Poli Iași vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Începând de sâmbătă, 4 mai, tichetele se vor găsi și la casieria Stadionului Municipal, după următorul program:  – sâmbătă, 04 mai,  12.00 – 18.00
– duminică, 05 mai, 12.00 – 18.00
– luni, 06 mai,  10.00 – 15:00.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce frumos ar fi daca a-ți retrograda,ar fi o mare realizare pentru judetul Sibiu.Oricum sunteți doar o echipa de mercenari, amatori, din cauza voastră au dispărut echipe cu tradiție. Huuo mișeiilor