doi șoferi prinși că ar fi consumat droguri. unul în sibiu pe coposu și unul în mediaș pe șoseaua sibiului
FOTO arhivă

Două persoane surprinse conducând sub influența substanțelor psihoactive în Sibiu și Mediaș.

În noaptea de 28 aprilie, în Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism pe Bulevardul Corneliu Coposu și au descoperit că șoferul, un localnic de 28 de ani, avea dreptul de a conduce suspendat. În plus, testarea cu aparatul a indicat posibila prezență a două substanțe psihoactive în organismul său.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având dreptul suspendat și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În același context, la ora 16:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism pe Șoseaua Sibiului și au identificat un tânăr de 21 de ani, din Axente Sever, ca șofer. Testarea cu aparatul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul său, iar acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu