mașină furată din sibiu. hoțul reținut după ce a alimentat la o benzinărie și a plecat fără să plătească
FOTO: arhivă

Un bărbat din județul Hunedoara, căutat în mod internațional, a fost capturat de polițiștii din Argeș după ce a alimentat un autoturism furat la o benzinărie și a plecat fără să plătească.

Conform unui comunicat emis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, individul ar fi fugit fără să achite carburantul la o benzinărie situată între municipiul Pitești și comuna Bascov.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au observat ulterior pe DN 7, în comuna Cotmeana, autovehiculul descris, oprindu-l. Din cauza comportamentului recalcitrant al șoferului, acesta a fost imobilizat”, precizează comunicatul.

După verificări, s-a descoperit că bărbatul în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Deva, județul Hunedoara, este căutat la nivel internațional printr-un mandat european de arestare emis de autoritățile din Austria. De asemenea, autoturismul condus de individ ar fi fost furat din județul Sibiu.

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au preluat cazul și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești în vederea procedurii de extrădare. În plus, s-au întreprins demersuri pentru returnarea vehiculului furat proprietarului acestuia”, mai precizează comunicatul IPJ Argeș

Ultima oră

Comentariul meu