fotbalistele de la fc hermannstadt, victorie categorică cu alba iulia. sibiencele au urcat pe locul 3 în liga 2

Echipa feminină de fotbal FC Hermannstadt a reușit duminică un succes important pe Stadionul Măgura Cisnădie, câștigând cu 5-2 disputa cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 15-a a eșalonului secund. 

Fetele de la FC Hermannstadt au reușit al patrulea meci consecutiv fără eșec în Liga 2, câștigând duelul pentru locul 3 în serie cu Alba Iulia, scor 5-2. Sibiencele au condus din primele minute cu 2-0, după reușitele lui Chirilă și Răchițan. Oaspetele au reușit să revină și să punctele și ele de două ori, astfel că la pauză era egal, 2-2.

Imediat după pauză, Chirilă a înscris pentru 3-2. Până la final, echipa pregătită de Octavian Budică și Lucian Cotora a mai marcat de două ori, prin Crețoiu și Arsenie. S-a terminat 5-2 și AFC Hermannstadt a urcat pe locul 3 în serie, având un punct avans față de Alba Iulia, dar și un joc mai puțin disputat.

fotbalistele de la fc hermannstadt, victorie categorică cu alba iulia. sibiencele au urcat pe locul 3 în liga 2
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Pentru antrenorul echipei, Octavian Budică, jocul contra Unirii Alba Iulia a fost meciul cu numărul 50 pe banca echipei.  Jucătoarele au dedicat victoria sărbătoritei zilei, Oana Diana și Roxanei Mărgărit, care a fost aniversată sâmbătă. De asemenea, victoria frumoasă cu Alba Iulia a fost dedicată și Andreei Marinescu, care are probleme medicale la mână.

„Victoria de duminică reprezintă un pas important pentru prinderea podiumului, chiar dacă acest succes ne permite sa ne încurcăm o singura dată, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Mai sunt 3 etape și ne dorim să obținem obligatoriu 3 victorii, acesta e obiectivul care ne-a mai rămas. A fost un sezon greu, am început foarte bine, am terminat turul cu cea mai buna apărare și cel mai bun atac din serie, dar decimați de accidentări ne-am distanțat de obiectivul principal astfel că în aceste etape ce ne-au rămas ne dorim sa prindem podiumul, să terminăm cât mai bine acest sezon și din următorul sezon să o luăm de la capăt” a declarat tehnicianul Octavian Budică.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

FC Hermannstadt: Adam – Bocăniciu, Nistor, I. Popa, D. Oana – Mărgărit, Băilă, Dinescu – Chirilă, Răchițan, Crețoiu. Au mai jucat: Arsenie, Mereș, C. Popa, Frățilă.

fotbalistele de la fc hermannstadt, victorie categorică cu alba iulia. sibiencele au urcat pe locul 3 în liga 2
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Ultima oră

Comentariul meu