victorie clară pentru handbalistele de la măgura cisnădie cu gloria buzău

Măgura Cisnădie a câștigat sâmbătă pe teren propriu, 36-29 (18-16) cu Gloria Buzău și a făcut un pas mare spre evitarea locurilor care duc la barajele de supraviețuire în Liga Națională. 

După trei săptămâni de pauză în Liga Națională feminină de handbal, echipa pregătită de Alexandru Weber avea mare nevoie de o victorie, care să o urce deasupra locurilor de baraje.

Măgura și Cisnădie au oferit o primă repriză destul de echilibrată. La un moment dat, gazdele s-au desprins la 18-13, dar la pauză era 18-16.  Măgura a fost la conducere și în repriza secundă, fără a reuși să se distanțeze decisiv până în minutul 50. În ultimele 10 minute, de la scorul de 28-27, jocul s-a rupt și Măgura a reușit să marcheze gol după gol, înclinând balanța. S-a terminat 36-29 pentru Cisnădie, care respiră mai ușurată pe final de sezon.  Joi, 2 mai, echipa sibiană joacă în deplasare la Craiova, cu SCM.

Măgura este pe locul 8, cu 24 de puncte din 22 de jocuri și are doar un punct avans față de locul 11, care duce la barajele de menținere/promovare.

Măgura: Rajcic, Pașca – Caliskan 13, Roșu 7, Bardac 5, Moldoveanu 4, Abed-Kader 3, Galinska 2, Tătar 2, Tomescu.

victorie clară pentru handbalistele de la măgura cisnădie cu gloria buzău

Ultima oră

Comentariul meu