palatul buckingham a făcut marele anunț: regele charles va reveni la îndatorile publice
LONDON, ENGLAND - JANUARY 29: Britain’s King Charles III is seen leaving The London Clinic on January 29, 2024 in London, England. The King has been receiving treatment for an enlarged prostate, spending three nights at the London Clinic and visited daily by his wife Queen Camilla. (Photo by Peter Nicholls/Getty Images)

Regele Charles al Marii Britanii va reveni, săptămâna viitoare, la îndatoririle publice, după o absență de aproape trei luni, vreme în care a urmat un tratament împotriva cancerului. Starea de sănătate a monarhului s-a îmbunătățit permițându-i, astfel, să-și reia activitatea în curând.

Regele Charles al Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, va reveni la îndatoririle publice săptămâna viitoare, după aproape trei luni de absență. Întot acest timp, a fost nevoit să urmeze un tratament împotriva cancerului. Anunțul îmbucurător a venit din partea Palatului Buckingham, potrivit Digi24.ro.

Regele Charles Al III-lea a avut parte de o sănătate de fier, în cea mai mare parte a vieții, dar nu a rămas străin de spitale. În istoricul medical, sunt amintite câteva fracturi, ca urmare a unor accidente la polo, produse în anii tinereții.

În februarie, Palatul Buckingham anunța că Regele Charles suferea o intervenție chirurgicală pentru a remedia o problemă benignă la prostată. În decursul investigațiilor medicale, a fost diagnosticat cu cancer văzându-se, astfel, nevoit să urmeze un tratament riguros. Sfătuit de către medici să se retragă o vreme din atribuțiile publice, Regele Charles s-a concentrat asupra procesului de recuperare, care pare să aibă rezultate îmbucurătoare.

Ultima oră

Comentariul meu