fc hermannstadt luptă duminică la galați pentru câștigarea play-out-ului. măldărășanu: ”ne dorim să îl câștigăm”
Credit photo: Cristina Spătăcian Photography

Oțelul Galați și FC Hermannstadt se confruntă duminică, 28 aprilie, de la ora 13.30, într-un meci important în lupta pentru primul loc din play-out. 

Oțelul Galați și FC Hermannstadt se duelează duminică, în runda a 7-a din play-out, cu scopul de a prinde în cele din urmă primul loc. Gălățenii sunt pe 9, cu 30 de puncte, iar FC Hermannstadt este în fruntea seriei de play-out, cu un punct mai mult.

Sibienii nu au dreptul să joace barajul pentru cupe dar  prima poziție aduce bonusurile din contracte și plusul financiar din drepturile TV. În sezonul regular, în tur, a fost 1-1 la Galați, pentru ca în retur, la Sibiu, ardelenii să se impună cu 4-1.  Echipa lui Măldărășanu a ajuns la patru etape fără înfrângere, în timp ce Oțelul are patru victorii consecutive pe teren propriu. 

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu spune că Oțelul este o echipă agresivă, pe stilul antrenorului Dorinel Munteanu.

„Un alt meci tare, vedem că după fiecare etapă se poate schimba clasamentul și la coadă și în vârf. Toate echipele din play-out au emoții cu retrogradarea, este un joc important prin prisma grijilor. Noi nu mai avem nicio grijă visavis de baraj, dar ne dorim mai mult, ne dorim să câștigăm play-out-ul, vom vedea dacă vom reuși. Oțelul este o echipă foarte incomodă, pe stilul lui Dorinel Munteanu, foarte agresivă, bine pregătită fizic, să sperăm că ne vom reface mai bine decât ei. Cu siguranță va fi un meci greu pentru ambele echipe, probabil vor fi și schimbări în echipe” a spus Marius Măldărășanu pentru pagina oficială a clubului.

De la sibieni lipsește în continuare Murgia, suspendat două etape după eliminarea cu Botoșani, dar are drept de joc japonezul Sota, care și-a ispășit etapa de suspendare. Dacă runda trecută, în victoria cu Petrolul, scor 2-0, Sibiul a folosit doar jucători români, este de așteptat ca la Galați, Mino Sota să revină în primul 11.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț , Balaure, Sota, Biceanu, Ianis Stoica – Paraschiv, Neguț (G. Iancu).

fc hermannstadt luptă duminică la galați pentru câștigarea play-out-ului. măldărășanu: ”ne dorim să îl câștigăm”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu