descoperă ofertele verii pentru șoferi, la iony!

Odată cu venirea sezonului cald, este momentul să te pregătești pentru drumurile de vară. Trecerea de la anvelopele de iarnă la cele de vară nu este doar o necesitate, ci și o garanție pentru confort și siguranță pe șoselele însorite. De ce să faci această schimbare? Pentru că anvelopele de vară asigură un nivel ridicat de confort acustic, control și aderență pe orice tip de drum.

descoperă ofertele verii pentru șoferi, la iony!

Anvelope 3+1 Gratis, plus montaj inclus

IONY readuce în acest sezon super oferta de vară: plătești trei anvelope de vară sau mixte, și o primești pe a patra gratuit! Montajul este și el gratuit, urmând să se plătească doar echilibrarea roților. „Îi așteptăm pe șoferii din tot județul în magazinele IONY Group pentru a beneficia de promoțiile noastre, în special pentru anvelopele de vară, întrucât sezonul cald bate deja la ușă. Avem toate tipurile de anvelope, mărimile și mărcile, precum și soluții pentru toate nevoile clienților noștri”, a declarat Ioan Băra, managerul IONY Group.

descoperă ofertele verii pentru șoferi, la iony!

Montajul inclus chiar e un super beneficiu, și cu o singură vizită în magazinele IONY, un șofer poate beneficia de consultanță specializată în alegerea tipului potrivit de anvelope și programarea pentru montarea gratuită. „Este important ca șoferii să se programeze din timp pentru schimbarea anvelopelor, deoarece noi dorim să le garantăm costuri competitive pentru anvelope, dar și timp minim de așteptare pentru montare”, adaugă Ioan Băra. 

Cei interesaţi de super oferta sezonului au în continuare la dispoziţie numărul de telefon dedicat, HOTLINE-ul pentru anvelope IONY – 0725221758, număr la care pot obţine toate informaţiile despre mărci, dimensiuni şi preţuri.

Kit de siguranță la super-preț

O altă ofertă de neegalat este cea la kit-ul de siguranță auto complet. Știm cu toții că legea ne obligă să avem mereu în mașină câteva elemente de siguranță: vestă reflectorizantă, triunghiuri, stingător de incendiu și trusă de prim ajutor. O primă opțiune ar fi să le cumperi separat – dar cu siguranță e o opțiune mai costisitoare. La IONY, poți opta pentru kit-ul complet (vestă reflectorizantă, triunghiuri, extinctor, trusă de prim ajutor) la un super preț – 129,9 lei. Toate ambalate într-o geantă specială, așa încât să fie bine depozitate în portbagaj și să nu se miște la fiecare viraj.

descoperă ofertele verii pentru șoferi, la iony!

Pentru a fi la curent cu toate ofertele, puteți urmări pagina de Facebook IONY, sau puteți accesa butonul WhatsApp integrat în site-ul IONY și puteți adresa direct orice întrebare sau solicitare. Bineînțeles, specialiștii IONY Grup vă stau la dispoziție în continuare şi în cele 2 locații din oraş – strada Henri Coandă Nr.63 B, sau Vasile Cârlova din cartierul Ştrand.

Ultima oră

Comentariul meu