avrigenii invitați să completeze un chestionar pentru planul de mobilitate urbană

Primăria Avrig a lansat un apel de consultare publică privind forme de îmbunătățire prezente sau viitoare a mijloacelor de transport din oraș.  Avrigenii sunt invitați să completeze un chestionar online privind planul de mobilitate locală urmând ca documentația finală să fie dezbătută public în cursul lunii mai 2024.

Concluziile sunt necesare ca parte a proiectului ,,Planul de Mobilitate Urbană Durabilă  al orașului Avrig”, proiect finanțat prin Planul National de Redresare și Reziliență (PNRR).

Mirela Petrar, manager de proiect ,,Planul de Mobilitate Urbană Durabilă  al orașului Avrig” a precizat pentru Ora de Sibiu: ,,Planul de mobilitate urbană este elaborat de societatea Neoplan Sibiu și reprezintă un aspect necesar orașului nostru. De aceea, locuitorii din Avrig sunt îndemnați să completeze chestionarul public care ne ajută să îmbunătățim infrastructura. Răspunsurile vor fi baza concluziilor care vor influența mediul în care și ei locuiesc. Alături de echipele de specialiști, am demarat studii privind circulația în zonă, de aglomerare a nodurilor ori de risc de accidente. Lucrăm de peste 1 an la acest proiect și ne bazăm pe concluziile rezultate din opinia publică”.

Chestionarul este disponibil spre completare până pe data de 30 aprilie 2024, aici.

Ulterior, în luna mai, pe baza răspunsurilor primite se va organiza dezbatere publică privind mobilitatea urbană, eveniment la care vor fi afișate, cu titlu anonim, răspunsurile din chestionar. În baza acestora, se vor lua măsuri de îmbunătățire și facilitare a traficului din zonă. Pe data de 24 aprilie, Primăria Avrig va anunța data exactă a acestei dezbateri publice.

Ultima oră

Comentariul meu