se construiește un bloc nou pe strada tractorului. proiectul va fi aprobat joi de consilierii locali

În cadrul ședinței Consiliului Local Sibiu de la sfârșitul lunii aprilie urmează să fie votat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea documentație de urbanism al Planului Urbanistic de Detaliu  (PUD) în ceea ce privește construirea de locuințe colective pe strada Tractorului, din Sibiu.

Blocul va avea un regim de înălțime  de P+2E+Er, înălţimea maximă propusă a clădirii , măsurată la cornişa superioară sau la aticul ultimului nivel neretras, fiind de 9,50 metri, maxim 16 metri. Clădirea se va amplasa cu retragere variabilă de 12,89 metri – 13,2 3metri de la aliniamentul străzii Tractorului, cu regim de înălţime propus P+2+R și va dispune de 6 de apartamente. Accesul carosabil la parcela se va realiza din strada Tractorului.

Blocul va dispune de 11 locuri de parcare, din care 2 locuri de parcare pentru comerţ şi 9 locuri de parcare pentru locuinţe colective aferente celor 6 apartamente, respectiv 5 locuri de parcare la parter în garaje închise şi 4 locuri de parcare cu sistem hidraulic de parcare tip Klaus.

De asemenea, pe ansamblul teritoriului supus viabilizării se vor asigura prin PUZ spaţii libere de folosinţă
comună în proporţie minimă de 10%, mai exact suprafețe verzi. În locul fiecărui arbore matur tăiat în condiţiile regulamentului se vor planta, în interiorul aceleiaşi parcele, minimum trei arbori.

 

Ultima oră

Comentariul meu