Prestație onorabilă pentru juniorii U16 de la CSU Sibiu în turneul Super Final din capitala Italiei

Echipa de baschet masculin Under 16 CSU Andu Sibiu s-a clasat pe un meritoriu loc 12 la turneul final al European Youth Basketball League de la Roma, cea mai prestigioasă competiție europeană pentru juniori.

Juniorii Under 16 de la CSU Andu s-au calificat la turneul final al EYBL după ce au ocupat locul 2 în faza grupelor, cu 7 victorii și 5 înfrângeri.

Generația 2008 a CSU Andu Sibiu a încheiat sezonul european cu un loc 12 în SuperFinal-ul Under 16 de la Roma, având un bilanț de 1 victorie și 3 înfrângeri, în fața celor mai bune echipe din competiție la această categorie de vârstă.

Antrenorul Alexandru Rubint a deplasat la Roma un lot cu destule absențe, dar toți băieții prezenți la turneul final au avut evoluții bune și s-au luptat de la egal la egal cu adversarii lor. Prestații deosebite au avut Sebi Băcilă și Luca Otgon, aceștia au încheiat turneul cu double-double la puncte și recuperări.

Echipa va intra de săptămâna viitoare în linie dreaptă cu pregătirea pentru turnul semifinal al Campionatului Național Under 16.

Iată rezultatele complete CSU Andu Under 16:
CSU Andu Sibiu – Sporting Basket Club Porto Sant Elpidio 63-55
CSU Andu Sibiu – BC Vodno Suns Partizan 63-80
CSU Andu Sibiu –  AKAPO Lucenec 60-70
CSU Andu Sibiu –  Academy Istanbul 49-64

Ultima oră

Comentariul meu