csc șelimbăr rămâne fără victorie în play-off-ul ligii 2. a pierdut și cu slobozia (video)

CSC Șelimbăr nu se regăsește în play-off-ul Ligii 2, acolo unde a pierdut duminică, 1-2 cu Unirea Slobozia. Echipa lui Claudiu Niculescu rămâne fără victorie în cele cinci jocuri de play-off. 

Pe Stadionul ”Măgura” din Cisnădie, șelimbărenii au deschis scorul repede, în minutul 8, după un corner bătut de Panos, la care Gabriel Deac pune capul din 4 metri lateral dreapta pentru 1-0.

YouTube video

Venit în iarnă, Deac a reușit primul său gol pentru ”călăreții roșii”, dar a fost totodată și prima reușită a Șelimbărului în play-off-ul Ligii 2. Rotund putea aduce desprinderea, a căutat vinclul, dar a tras peste poartă.  Portarul gazdelor, Roșca a scos bine de lângă bară la lovitura liberă bătută de Purece. La pauză, echipa lui Claudiu Niculescu era din nou lideră în eșalonul secund.

Însă, Unirea Slobozia a întors scorul în repriza secundă. Mai întâi, în minutul 52, Christ Afalna trage din 17 metri ușor lateral stânga printre doi fundași ai gazdelor și egalează. Peste doar două minute, Purece înscrie din fața porții, după ce portarul Roșca blocase inițial șutul lui Cojocari.

Condusă pe tabelă, echipa lui Claudiu Niculescu a urcat în atac, dar a pus rareori în pericol poarta oaspeților. Schieb a tras defectuos din careul mic, lateral dreapta. Juniorul Soare putea egala în final, dar a sărit pe sub minge la centrarea perfectă a lui Gîț.

Astfel, CSC Șelimbăr a pierdut, scor 1-2 și a coborât pe locul 3 în play-off, fiind depășită și de Corvinul Hunedoara. Unirea Slobozia este ca și promovată în Superliga.

CSC Șelimbăr: Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Mitrea (Alexe 80) – Ayine (Schieb 58), Panos – G. Deac (R. Hernando 58), Moussinga, Rotund (C. Soare 58) – Visic (Al. Pop 68). Antrenor: Claudiu Niculescu

csc șelimbăr rămâne fără victorie în play-off-ul ligii 2. a pierdut și cu slobozia (video)

Ultima oră

Comentariul meu