accident pe prelungirea mihai viteazu, la troiță. o tânără de 19 ani a ajuns la spital

Un accident între două mașini s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Prelungirea Mihai Viteazu, la Troiță, în Șelimbăr.

Mai multe echipaje de poliție și Smurd au intervenit sâmbătă noaptea la un accident, în Șelimbăr, pe Prelungirea Mihai Viteazu. Douâ mașini ar fi fost implicate în accidentul rutier. Din fericire, persoana rănită în urma impactului nu a avut nevoie de internare.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Prelungirea Mihai Viteazu, din Șelimbăr.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1 a străzii amintite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Vâlcea nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare și la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție, pe banda 2 de către un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Nocrich.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din autoturismul condus pe banda 2, o tânără în vârstă de 19 ani, din Nocrich, care a fost transportată la spital, fără a necesita internarea.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative atât la consumul de alcool, cât și la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic au intervenit aseară în jurul orei orei 23:30 la un accidentul rutier pe strada Prelungirea Mihai Viteazu din Șelimbăr. Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o tânără în vârstă de 19 ani cu răni ușoare.

Zona este cunoscută pentru iubitorii de adrenalină și tinerii teribiliști care se întrec în „cai putere”.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu