Marian Cristian Minae va fi extrădat din Irlanda. Este unul din cei trei suspecți în cazul uciderii sibianului Adrian Kreiner. “A consimțit la predare”

Cristian Marian Minae, unul dintre ucigașii omului de afaceri, Adrian Kreiner, va ajunge în România. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a făcut informația publică pe pagina de facebook.

Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul crimei lui Adrian Kreiner, va fi adus la Sibiu. „Este vorba de dosarul Kreiner, crima odioasă de la Sibiu. Vineri a avut loc termenul la instanța din Irlanda și unul dintre inculpați, respectiv fugari, pe numele lui Cristian Marian Minae, a consimțit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe procedurile de predare. Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției vă asigur că vor fi foarte atente astfel încât procedura de predare să se deruleze în bună regulă”, a transmis Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, într-un videoclip postat pe facebook.

Marian Cristian Minae a fost dat în urmărire general pentru omor. Acesta este unul dintre cei trei suspecți în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. În 19 noiembrie, bărbatul a fost localizat de oamenii legii în Belfast, Irlanda de Nord. „Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește și: Filmul jafului de la Sibiu. Procurorul de caz, detalii importante despre uciderea lui Kreiner

 

Ultima oră

Comentariul meu