fc hermannstadt, echipa care a folosit cei mai puțini stranieri în superliga

FC Hermannstadt este echipa care, pe durata actualului sezon de Superliga, a utilizat cei mai puţini străini, doar 7 jucători. 

Conform statisticilor furnizate de siteul We Love Stats, FC Hermannstadt a folosit în acest sezon doar 7 jucători străini, cei mai puțini dintre echipele de Superliga. Astfel, este un semn clar că Sibiul a pus accent pe jucătorii români și i-a propus în ultimul timp la națională pe Paraschiv sau Opruț.

Cei șapte jucători străini care au jucat în acest sezon pentru echipa sibiană sunt Alessandro Murgia (Italia), Mino Sota (Japonia), Ruben Fonseca (Portugalia), Karlo Letica (Croația), Baba Alhassan (Ghana), Paolo Medina (Mexic) și Kablan N’Goma (Franța). Dintre aceștia, doi nu mai sunt la FC Hermannstadt, Letica fiind cedat în toamna trecută în Elveția, iar Alhassan în iarnă la FCSB. Astfel, antrenorul Măldărășanu mai are în lot acum doar cinci stranieri.

Cu 35 de meciuri în acest sezon la FC Hermannstadt, japonezul Mino Sota a fost cel mai utilizat stranier. Niponul va părăsi Sibiul în vară, conducerea clubului renunțând să mai negocieze cu acesta, după salariul exorbitant cerut de Sota.

fc hermannstadt, echipa care a folosit cei mai puțini stranieri în superliga

 

 

Ultima oră

Comentariul meu