FC Hermannstadt doar remiză cu Botoșani. Neguț a marcat un eurogol în prelungiri (foto video)

FC Hermannstadt a egalat vineri în prelungiri pe FC Botoșani, scor 1-1, după ce sibienii au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică. 

De ziua antrenorului Marius Măldărășanu, clubul i-a dăruit simbolic un tricou, însă tehnicianul a așteptat și trei puncte de la elevii săi în meciul din etapa a cincea a play-out-ului. Gafele incredibile făcute de experimentații Murgia și Balaure au stricat însă sărbătoarea tehnicianului de pe noua arenă din Sibiu.

YouTube video

Balaure are prima mare ocazie în minutul 20, când luftează din poziție ideală. Imediat vine replica Botoșaniului, E Lopez plecă din poziție suspectă de ofsaid, dar trage în blocajul lui Opruț.

Din minutul 25, Sibiul rămâne în inferioritate, după ce Murgia se comportă ca la grădiniță. Mai întâi cade ușor în jumătatea adversă și pune mâna pe minge, fără a aștepta fluierul arbitrului, care dă henț. Italianul este nervos și la faza următoare are o intrare prostească  la E. Lopez la marginea terenului. Arbitrul Colțescu scoate direct cartonașul roșu, în ciuda protestelor italianului.

YouTube video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Din lovitura liberă rezultată, moldovenii puteau deschide scorul, dar Bejan blochează în ultimă instanță reluarea lui Dican. Meciul se încinge, Ianis Stoica trage spectaculos, dar portarul Botoșaniului scoate în corner. În minutul 39, după o centrare, mingea îl lovește pe Paraschiv, dar Căbuz salvează excelent. A fost 0-0 la pauză, însă după o repriză frumoasă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ritmul a scăzut în partea secundă, fazele de poartă s-au împuținat, dar au venit golurile. Paraschiv a fost periculos în minutul 60, dar a întârziat șutul. Botoșaniul a deschis scorul în minutul 61, după o gafă antologică a lui Balaure, care a pasat spre propria jumătate, de unde a profitat Mailat, care a mulțumit, l-a fentat scurt pe Căbuz și a marcat în poarta goală.

În inferioritate, sibienii încearcă să împingă jocul spre poarta oaspeților, dar e greu să își creeze ocazii. Măldărășanu mută ofensiv din minutul 83, când îl schimbă pe Sota cu Fonseca.  În prelungiri, Kaproc faultează din spate la 20 de metri de poartă, dar nu primește al doilea galben de la Colțescu. Toate golurile primite de sibieni în prelungiri s-au răzbunat însă acum. Neguț bate senzațional lovitura liberă și egalează când nimeni nu mai credea. Arbitrul Colțescu se împiedică și cade în prelungiri.

Se termină 1-1, un rezultat bun pentru sibieni, ținând cont că au jucat 70 de minute în inferioritate. FC Hermannstadt este neînvinsă în ultimele 17 partide disputate în campionat pe teren propriu, interval în care a înregistrat acasă nouă victorii şi opt remize.

Trupa de pe Cibin rămâne pe primul loc în play-out, dar poate fi depășită până la finalul etapei de Galați, UTA sau U Cluj. În schimb, Botoșaniul pierde două puncte mari, care o pot costa mult la finalul play-out-ului.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure (Neguț 67), Murgia, Sota (Fonseca 83), Ianis Stoica (Dr. Iancu 67) – G. Iancu (Biceanu 67), Paraschiv.

FC Hermannstadt doar remiză cu Botoșani. Neguț a marcat un eurogol în prelungiri (foto video)

 

Ultima oră

Comentariul meu