bărbatul rănit grav în accidentul de joi de pe autostrada a1, de la veștem, a murit la spital

Accidentul de joi, de pe autostrada A1 de la Veștem s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat. Din păcate, în decursul zilei e vineri acesta a decedat la spital.

Un microbuz a intrat joi în coliziune cu un TIR. În imediata apropiere a acestui eveniment rutier, alte două autoturisme au lovit parapetul. În urma accidentului grav, un bărbat de 50 de ani a fost rănit grav iar în decursul zilei de vineri, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, a decedat la spital.

„În ciuda tuturor eforturilor medicilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pacientul de 50 de ani, survenit în urma accidentului de ieri, de pe A1, a decedat în cursul acestei zile, din cauza rănilor grave suferite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Reamintim că accidentul de joi s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. Un microbuz de marfă s-a izbit violent de semiremorca unui TIR. (DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI)

Accidentul de joi de pe autostrada A1 între Sibiu și Boița. Un bărbat intubat în urma coliziunii dintre un microbuz și un TIR. Bărbatul de 50 de ani fusese dus la spital intubat. „Un bărbat în vârstă de 50 de ani a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat și preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat și intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, acesta este transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Citește și: Accident grav pe autostrada A1 la Veștem. Un TIR și un microbuz implicate. Vine elicopterul SMURD (update)

 

Ultima oră

Comentariul meu