paradă cu peste 100 de motociclete pe străzile din sibiu. evenimentul are loc în weekend

Gremium Nomads Romania organizează sâmbătă 20 aprilie, începând cu ora 13.00, deschiderea sezonului moto la Sibiu. Inițiativa a pornit din dorința de a atrage atenția șoferilor că motocicliștii au revenit în trafic, dar și pentru socializare.

Peste o sută de motocicliști vor participa la parada moto de sâmbătă de la Sibiu. Numărul participanților va depinde mai ales de vreme. Scopul evenimentului este de a atrage atenția șoferilor că motocicliștii au reapărut în trafic, odată cu sosirea primăverii.

„Scopul paradei moto este conștientizarea de către șoferi a faptului că în trafic se află și motocicliști. Potrivit statisticilor în fiecare început de an sunt foarte multe accidente cu motocicliști pentru că șoferii încă nu sunt obișnuiți cu ei în trafic. De asemenea, este și o ocazie pentru noi, motocicliștii, de a ne întâlni și de a socializa. După paradă ne vom retrage la locația clubului pentru a petrece”, a spus Victor Leția, organizatorul paradei moto de la Sibiu.

paradă cu peste 100 de motociclete pe străzile din sibiu. evenimentul are loc în weekend

Plecare în paradă se face din fața magazinului MT Helmets, strada Semaforului nr. 30A. Traseul va începe de pe strada Ștefan cel Mare, Bâlea, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Vasile Milea, Șoseaua Alba Iulia, strada Malului, strada Rusciorului și strada Lungă. Parada se încheie la Club House Gremium Nomads România, unde va fi oferit un ceaun din partea casei, și unde va continua petrecerea cu muzică live și mâncare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu