bărbatul rănit în accidentul de pe a1 dintre sibiu și boița, internat la ati. va fi operat de urgență

Bărbatul rănit grav în urma accidentului de joi de pe autostrada A1, dintre Sibiu și Boița, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Aceasta a fost internat pe secția ATI și urmează să fie operat. 

Un accident rutier grav a avut loc joi pe autostrada A1 în zona localității Veștem. Un microbuz s-a izbit puternic de un TIR, iar în urma impactului, un bărbat din Ilfov, pasager în microbuz, a rămas încarcerat. Omul a fost scos dintre fiare și a fost transportat la spital.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT

Medicii de la SCJU Sibiu l-au preluat și l-au supus unor investigații. Acum el se află la ATI și urmează să fie operat. „Pacientul în vârstă de 50 de ani a fost adus în Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare gravă, instabil hemodinamic. În urma investigațiilor, a reieșit faptul că pacientul are un traumatism sever de bazin. S-a început stabilizarea acestuia în UPU, fiind apoi transferat la secția Anestezie și Terapie Intensivă, unde se continuă procesul de stabilizare, în vederea intervenirii chirurgical asupra rănilor suferite în urma accidentului”, a precizat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu