accident grav pe autostrada a1 la veștem. un tir și un microbuz implicate. vine elicopterul smurd (update)

Un accident rutier grav a avut loc, joi după-amiază, pe autostrada A1 în zona localității Veștem. Patru mașini au intrat în coliziune. Mai multe echipaje de intervenție se află la fața locului, fiind solicitat inclusiv elicopterul SMURD. 

UPDATE 2

În imediata apropiere față de locul producerii accidentului, s-au produs două autotamponări, șoferii a două autoturisme intrând în coliziune cu parapeții, fără a se înregistra victime.

accident grav pe autostrada a1 la veștem. un tir și un microbuz implicate. vine elicopterul smurd (update)

UPDATE 1

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au început cercetările. Se pare că un microbuz de marfă și un TIR au intrat în coliziune. Șoferul microbuzului nu a păstrat distanța de siguranță.

„În accident sunt implicate un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din mun. București și un ansamblu tir condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj. Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului tir condus în fața sa”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident grav pe autostrada a1 la veștem. un tir și un microbuz implicate. vine elicopterul smurd (update)

Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Ilfov. El a fost dus la spital intubat. „Un bărbat în vârstă de 51 de ani a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat și preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat și intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, acesta este transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

accident grav pe autostrada a1 la veștem. un tir și un microbuz implicate. vine elicopterul smurd (update) accident grav pe autostrada a1 la veștem. un tir și un microbuz implicate. vine elicopterul smurd (update)

Traficul este în continuare blocat total, deviat la km. 238, Mohu, pe DN 1.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii sibieni anunță că, pe A1, la km 230, în zona Veștem, pe sensul Sebeș – Vâlcea, s-a produs un accident rutier cu 4 autovehicule implicate.

ISU Sibiu a mobilizat la fața locului mai multe forțe, respectiv:⁠ ⁠trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, ⁠o autospecială de descarcerare,⁠ ⁠o autospecială de transport personal și victime multiple și⁠ ⁠o autospecială de stingere.

„Din primele informații există o victimă încarcerată și alte două victime care au nevoie de asistență medicală. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. Intervenția este în desfășurare revin cu date”, anunță Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul rutier este blocat total în zonă, circulația fiind deviată la km 238, în zona Mohu.

Ultima oră

Comentariul meu