performanță de excepție pentru juniorii de la csc șelimbăr. calificare în finala cupei naționale under 17 (foto)

Echipa Under 17 a CSC 1599 Șelimbăr s-a calificat în finala în finala Cupei Naționale de fotbal la categoria de vârstă, unde va întâlni pe 13 mai pe Player București. 

Miercuri, în returul semifinalelelor Cupei Naționale U 17, CSC Șelimbăr a învins cu 3-1 pe Daco-Getica București, astfel că echipa pregătită de Gabriel Tănase a făcut pasul spre ultimul act al competiției.

După 1-1 în deplasare la București în prima manșă, ”călăreții roșii” s-au impus miercuri cu 3-1 în returul de pe ”Pietrcica” și au mers astfel în finală cu scorul general de 4-2.  Pentru șelimbăreni au marcat Benjamin Kielhorn, Gabriel Șerb și Dragoș Vaida. Kilehorn a fost marcator și la egalul din tur, 1-1.

CSC Șelimbăr a le-a eliminat pe parcursul competiției pe ACS Mediaș 2022 (3-0 în turul 2), ACS Kinder Sângeroiu de Mureș (7-0 în șaisprezecimi) și LPS Sebeș (1-0 în sferturi).

Astfel, micii călăreți vor disputa finala Cupei Naționale U 17  contra celor de la FC Player București, pe data de 13 mai.

CSC Șelimbăr: Cândea – Tatu – Deac – Brînzoiu – Vaida – Pop – Bîrghiș – Kielhorn – Drăgoiu – Șerb – Fîntână Rezerve: Cosma, Frățilă, Bobes, Musteată, Popescu, Boromiz, Damian, Soare, Scheau.

Ultima oră

Comentariul meu