fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu botoșani. prețuri de la 20 de lei

FC Hermannstadt a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu FC Botoșani, care este programat pe 19 aprilie, de la ora 17.30, pe noua arenă din Sibiu.

Prețurile biletelor diferă în funcție de sector, după cum urmează: 20 lei la peluză, 40 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Tribuna 1. Tichetele se găsesc pe siteul Bilete.ro și pot fi acesate aici. Biletele vor fi scoase la vânzare și la casieria Stadionului Municipal, începând de miercuri, ora 12.00.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat la punctele de acces cu documentele în baza cărora au fost achiziționate.

Program casa de bilete:
– miercuri, 17 aprilie, între 12:00 – 18:00
– joi, 18 aprilie, între 12:00 – 18:00
– vineri, 19 aprilie între 12:00 – 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu