doi jucători de la fc hermannstadt, în echipa ideală a etapei din superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, după finalul etapei din Superliga, cel mai bun unsprezece al rundei, în care s-au regăsit și doi jucători de la FC Hermannstadt, Mihai Butean și Daniel Paraschiv.

Specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal au desemnat echipa ideală a etapei a patra de play-off/play-out, iar doi jucători de la FC Hermannstadt și-au făcut loc în ea. Sibiul a obținut cel de-al doilea succes în deplasare din acest sezon, 3-1 cu UTA, după reușitele lui Daniel Paraschiv.

”Mihai Butean (FC Hermannstadt) – Şi-a trecut în cont prima pasă decisivă din campionatul actual, în care a bifat prezenţe în toate cele 34 de jocuri

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt) – A reuşit o triplă şi a ajuns la 11 goluri în ediţia curentă, fiind cel mai bun marcator al sibienilor”  este postarea dată publicității pe siteul oficial al Ligii Profesioniste.

FC Hermannstadt este lider în play-out, cu 27 de puncte, având golaveraj mai bun decât Oțelul Galați și UTA, care au același număr de puncte.

doi jucători de la fc hermannstadt, în echipa ideală a etapei din superliga

Ultima oră

Comentariul meu