portarul uțiu de la fc hermannstadt nu s-a drogat. analizele de sânge au ieșit ”curate”

Analizele de sânge efectuate portarului de la FC Hermannstadt, Alexandru Uțiu s-au dovedit curate. După ce a fost găsit pozitiv la controversatul aparat Drugtest, Alexandru Uțiu a dovedit că nu a consumat substanțe interzise și și-a recuperat permisul de conducere. 

Analizele suplimentare de sânge pentru Alexandru Uțiu efectuate la Serviciul de Medicină Legală Sibiu au dovedit că jucătorul lui FC Hermannstadt nu a consumat droguri, așa cum le-a indicat polițiștilor rutieri aparatul Drugtest. Aparatul Drugtest este renumit în țară pentru procentul enorm de eroare, de până la 70% fals pozitive și este greu de înțeles de ce mai este încă în dotarea polițiștilor.

Chiar dacă Uțiu este nevinovat, nimeni nu îi dă înapoi banii cheltuiți cu avocatul sau nu îl despăgubește pentru perioada cât a stat fără permis. Sute de oameni au căzut testarea cu aparatul Drugtest, apoi analizele de sânge au dovedit că nu au consumat substanțe interzise. Ca și concluzie, rezultatele aparatelor Drugtest sunt orientative și se bazează doar pe suspiciuni și doar rezultatele toxicologice duc la măsurile legale care se impun.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție de la FC Hermannstadt după ce Alexandru Uțiu a fost depistat pozitiv în trafic la drugtest

”Avem vești bune despre un tânăr și talentat goalkeeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip drugtest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă. Urmarea? Alex și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil și are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor și apropiaților săi!” a fost postarea dată publicității luni de clubul sibian.

portarul uțiu de la fc hermannstadt nu s-a drogat. analizele de sânge au ieșit ”curate”

Ultima oră

Comentariul meu