sibiul continuă negocierile cu butean și găman. s-au stopat discuțiile cu sota

FC Hermannstadt a continuă negocierile cu doi dintre jucătorii aflați la final de contract, Mihai Butean și Valerică Găman. 

Doi dintre jucătorii de bază de la FC Hermannstadt, Mihai Butean și Valerică Găman sunt la final de contracte, iar clubul face eforturi pentru prelungirea lor. În schimb, s-a sistat orice discuție cu Mino Sota, japonezul care încă din iarnă a arătat că vrea să plece, având niște cereri financiare absurde. Astfel, este clar că Sota va părăsi Sibiul în vară.

”Discutăm în continuare cu Butean și Găman, cu Sota nu mai negociem. Ne dorim și o întinerire a echipei” a anunțat acționarul principal al clubului, Ștefan Băcilă.

Acționarii principali ai clubului sibian discută și cu CFR Cluj, pentru a îl lua definitiv pe portarul Călin Căbuz, acesta fiind împrumutat din Gruia până în vară. ”Am avut o discuție și la CFR Cluj, sperăm să rezolvăm situația lui Căbuz. La Murgia, totul depinde de Spal, dacă ei retrogradează din Liga 3, probabil nu îl vom mai putea ține” a explicat Ștefan Băcilă.

Murgia este împrumutat de la Spal, dar italienii plătesc un procent important din salariul mijlocașului. În cazul în care Murgia devine liber, clubul de pe malul Cibinului nu poate plăti singur salariul jucătorului.

sibiul continuă negocierile cu butean și găman. s-au stopat discuțiile cu sota

 

Ultima oră

Comentariul meu