imagini aproape ireale la sibiu. o adolescenta merge cu trotineta pe contrasens printre mașini (video)

O adolescentă a fost surprinsă mergând cu viteză pe o trotinetă electrică în sensul opus de circulație, aproape de centrul orașului.

Un cititor, participant la trafic, a făcut publice imaginile cu fata care gonea pe contrasens, spunând că a fost uimit să vadă așa ceva. Minora nu purta nici cască de protecție, nici echipament potrivit pentru a conduce trotineta. Evenimentul s-a petrecut vineri seara în jurul orei 19:00.

Între semafoarele de la Pașapoarte pe strada Andrei Șaguna, la 19:02 minute seara. E prima dată când văd și am rămas foarte surprins. E o fată, o adolescentă pe la vreo 14 ani, au claxonat-o multe mașini”, a spus cititorul.

Regulile generale la nivel național cu privire la conducerea trotinetelor electrice menționează:

  1. Conducătorul trotinetei electrice trebuie să aibă vârsta de cel puțin 14 ani.
  2. Casca de protecție este obligatorie pentru conducătorii cu vârsta sub 16 ani.
  3. Trotineta electrică este utilizată pentru transportul unei singure persoane. Conducătorii sunt obligați să aibă asupra lor actul de identitat.
  4. Să conducă numai în aliniament pe drumurile publice și pe pistele de biciclete.
  5. În lipsa pistei de biciclete, circulația este permisă numai pe sectoarele de drum unde viteza maximă admisă pentru circulația vehiculelor este de 50 km/h.
  6. Schimbarea direcției de mers sau traversarea pe trecerile de pietoni se face prin deplasarea conducătorilor pe lângă trotinete.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu