csu sibiu joacă primul meci din play-off cu cso voluntari. mo pratt: ”defensiva face mereu diferența”

CSU Sibiu  debutează în play-off duminică, 14 aprilie, pe terenul lui CSO Voluntari. Primul joc al seriei este programat de la ora 19.00 în Sala Sporturilor ”Gabriela Szabo” și poate fi urmărit pe FRB TV.

BC CSU Sibiu și CSO Voluntari se întâlnesc pentru a doua oară consecutiv în prima rundă a play-off-ului. Ilfovenii au terminat pe locul 3 și au prima șansă, ținând cont de forma modestă a sibienilor, care vin după trei înfrângeri consecutive. În schimb, Voluntari a jucat cu câteva zile în urmă finala ENBL, pierdută la mare luptă cu Bakken Bears (Danemarca).

Conducătorul de joc Mo Pratt speră ca defensiva Sibiului să stopeze elanul ofensiv al gazdelor. „Avem o istorie cu Voluntari, după sezonul trecut. Cred că au devenit o echipă mai bună, dar play-off-ul începe de la zero. Trebuie doar să ne pregătim bine pentru duelurile cu CSO Voluntari. Mă aștept la meciuri bune. Au o echipă fizică, care joacă împreună, la așa ceva mă aștept și de la noi. Baschetul de echipă și defensiva întotdeauna fac diferența. Primele două meciuri sunt foarte importante, le-aș numi definitorii. Trebuie să mergem acolo să câștigăm” a spus Monyea Pratt pentru siteul oficial al clubului sibian.

”Trebuie să le oprim ofensiva”

Antrenorul Tomas Rinkevicius subliniază că Voluntari e mult mai puternică față de sezonul precedent. „Simt un deja vu, la fel ca anul trecut avem în față pe CSO Voluntari în prima rundă de play-off. Cred că în acest sezon Voluntari este o echipă mai puternică. O echipă foarte talentată în ofensivă. Dacă vrem să câștigăm un meci la Voluntari trebuie să le oprim ofensiva. Bineînțeles, Voluntari a avut rezultate foarte bune în acest an, au jucat finala în European Nordic Basketball League. Probabil traversează o formă foarte bună. Din perspectiva noastră, vom face tot ce putem pentru a le oferi o luptă pe cinste. Aș vrea să ne invit suporterii chiar și la meciuri de la Voluntari, pentru a lupta împreuna împotriva acestora”a declarat Tomas Rinkevicius înainte de primul meci al seriei cu ilfovenii.

Meciul trei al seriei are loc joi, 18 aprilie, de la ora 19. 45 în Sala Transilvania, iar biletele vor fi disponibile curând.

csu sibiu joacă primul meci din play-off cu cso voluntari. mo pratt: ”defensiva face mereu diferența”

Ultima oră

Comentariul meu