victorie pentru fc hermannstadt la arad. triplă pentru paraschiv (video)

În runda a patra din play-out, FC Hermannstadt s-a impus vineri la Arad, scor 3-1 cu UTA și sibienii au scăpat de orice emoție. 

Președintele Dani Coman s-a despărțit de FC Hermannstadt cu o victorie, acesta fiind ultimul său meci alături de sibieni. Coman și acționarii majoritari ai clubului au ajuns la un acord pentru a rezilia zilele viitoare contractul, astfel că meciul de la Arad a fost ultimul pentru conducător.

YouTube video

La Arad, acolo unde în tribune au avut acces doar copii, sibienii au primit penalty în minutul 18, când G. Iancu a jucat o minge cu capul și după a fost lovit în față de Luckassen, iar centralul Dumitrache (București) a dictat penalty. Daniel Paraschiv a transformat cu siguranță penalty-ul și a deschis scorul. După gol, sibienii au coerență în atac, Ianis Stoica trage periculos, cu efect, dar pe lângă poartă. În minutul 37, Murgia șutează bine de la 20 de metri și portarul arădenilor respinge cu greu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Repriza secundă începe cu golul lui Paraschiv, care profită de devierea lui Benga și înscrie din 6 metri. Tot Daniel Paraschiv înscrie în minutul 48 cu o lovitură de cap din 6 metri, după centrarea lui Butean. La 0-3, trupa lui Măldărășanu zburd pe teren.  UTA reduce din handicap în minutul 63, când Michovschi a înscris din alunecare, din 6 metri. Sibienii și-au pierdut mult din siguranță după primirea golului, iar gazdele au presat. UTA putea relansa jocul la ocazia lui Michovschi, care nu a ajuns la întâlnirea cu mingea.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sibiul a închis bine jocul pe final, iar golurile primite în prelungiri au fost amintiri neplăcute.  Murgia putea marca și el pe final, când a preluat singur în careu, dar a fost deposedat din spate. Victoria de la Arad, scor 3-1 aduce liniștea la FC Hermannstadt, care s-a depărtat decisiv de zona locurilor de baraj.

Victoria de la Arad a urcat Sibiul pe primul loc în play-out, însă a fost doar primul joc al etapei, iar U Cluj și Oțelul o pot depăși.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan (Ionuț Stoica 46), Opruț – Balaure (Oroian 89), Mino Sota, Murgia, Ianis Stoica (Dr. Iancu 73) – G. Iancu (Biceanu 73), Paraschiv (Neguț 83). Antrenor: Marius Măldărășanu.

victorie pentru fc hermannstadt la arad. triplă pentru paraschiv (video)

Ultima oră

Comentariul meu