shopping city sibiu sărbătorește paștele cu premii pentru utilizatorii aplicației spot

Shopping City Sibiu se pregătește pentru Paște cu numeroase surprize, cadouri pentru utilizatorii aplicației SPOT și o atmosferă festivă pentru vizitatorii săi. 

În perioada 12 aprilie – 5 mai, centrul comercial va oferi premii utilizatorilor SPOT. Campania se adresează atât clienților care au deja cont în aplicație, cât și celor care își deschid un cont nou până în prima zi de Paște.

Astfel, noii utilizatori ai aplicației sunt întâmpinați cu un cadou de bun venit. La instalarea SPOT, după crearea contului, aceștia primesc automat un produs tradițional îndrăgit de români, o pască Boromir cu brânză și stafide.

În plus, la scanarea unui bon de cumpărături de minimum 300 de lei în secțiunea “Răzuiește și câștigă”, din aplicația SPOT, clienții vor câștiga un card cadou în valoare de 30 de lei.

Vizitatorii care trec pragul Shopping City Sibiu în această perioadă vor intra deja în atmosfera pascală, fiind întâmpinați cu trei căsuțe amplasate pe galeriile centrului, în zona Info Point și la intrările hypermarket-urilor Auchan și Carrefour. Aici vor fi expuse premiile oferite – o pască cu branză și stafide, unul dintre cele mai apreciate produse specifice Paștelui.

Pe parcursul lunii aprilie, centrul comercial își va primi clienții cu un decor de sărbătoare, instalat în spațiile comune, petrecere cu iepurași, ateliere creative și un Târg de Florii. Atât adulții cât și copiii vor putea admira elemente tematice, de la ouă la figurine în formă de iepuraș, precum și decorațiuni care aduc senzația de primăvară.

Mai multe informații despre campania de Paște de la Shopping City Sibiu se găsesc pe site: www.shoppingcitysibiu.ro

shopping city sibiu sărbătorește paștele cu premii pentru utilizatorii aplicației spot

Ultima oră

Comentariul meu