primul interviu al noului viceprimar al sibiului. helmut lerner: „vedem mai departe dacă rămân eu sau vine altcineva din noiembrie” (video)

Helmut Lerner a fost ales vineri, 12 aprilie, noul viceprimar al municipiului Sibiu după ce Corina Bokor a fost eliberată din funcție. Noul viceprimar și-a exprimat dorința de a finaliza cât mai multe proiecte importante și de a se implicat în rezolvarea problemelor din comunitatea sibiană.

Consilier local din 2019, Helmut Lerner a fost numit vineri noul viceprimar la municipiului Sibiu. Lerner a spus ce îl recomandă pentru a ocupa noua funcție. „Este o normalitate având în vedere componența Consiliului Local, să avem și noi un viceprimar. Am spus și mai înainte că sunt de 15 ani în acest consiliu. Am fost activ atât în cadrul ședințelor, cât și în afara lor. Fac parte din multe organizări de evenimente, pricep lucruri. M-am dedicat în tot ceea ce am putut pentru o rezolvare bună vizând proiectele mari care vizează cetățenii în ansamblul lor, nu doar evenimente din Piața Mare ci și evenimente din cartiere. Funcția pe care o dețin și în cadrul organizației de unde provin, mă dedic total atât pentru membri, cât și pentru marea majoritate și m-am pregătit pentru numirea aceasta. A fost o discuție prealabilă și am dat acordul meu”, a declarat Helmut Lerner, noul viceprimar al municipiului Sibiu.

Citește și: Helmut Lerner este noul viceprimar al municipiului Sibiu. „Doresc să-mi pun experiența acumulată la dispoziția municipalității” (video)

primul interviu al noului viceprimar al sibiului. helmut lerner: „vedem mai departe dacă rămân eu sau vine altcineva din noiembrie” (video)

Cât despre un al doilea mandat la funcția de viceprimar, Helmut Lerner a amintit care sunt proiectele pe care le consideră prioritare. „Încă este prea proaspătă numirea mea și nu pot să iau acum o decizie. Vreau să fac echipă cu administrația municipiului Sibiu, cu serviciile subordonate. Vedem mai departe cum evoluează situația. Acum avem proiecte foarte mari la care țin foarte mult, complexul Gușterland și dorința de a pune în aplicare o viitoare strategie pentru zona metropolitană. Îmi place și subiectul transportului care trebuie rezolvat urgent. Este o chestie de durată, dar nu imposibil”, a spus Lerner.

primul interviu al noului viceprimar al sibiului. helmut lerner: „vedem mai departe dacă rămân eu sau vine altcineva din noiembrie” (video)

Legat de un al doilea mandat, Helmut Lerner mai este de părere că este unul scurt și necesită multă implicare pentru ca proiectele să avanseze cât mai rapid. „Este scurt. Urmăm termenul care există și pe urmă vedem mai departe dacă rămân eu sau vine altcineva. Îmi place să mă implic adică mi-ar plăcea să mă întorc în teren. Îmi place munca de teren dintotdeauna nu doar în zona centrală, unde și eu locuiesc, dar mi-ar plăcea să mă deplasez și în cartiere”, a mai adăugat noul viceprimar al Sibiului.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Îl cunosc pe Helmut de 18 ani, un om asumat, complet în tot ceea ce face, implicat, profesionist, o ținută morală exemplară. Succes Helmut!