update. pieton lovit pe zebră la sibiu. șoferul vinovat prins după 30 de minute de la producerea accidentului
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Transilvaniei din mun. Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că , în timp ce traversa drumul pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropiere de intersecția cu Bulevardul Victoriei, un sibian în vârstă de 33 de ani a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul producerii evenimentului.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pietonul a fost transportat la spital conștient. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea identificării autoturismului și a conducătorului acestuia pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu pentru a acorda primul ajutor medical unui bărbat care a fost acroșat de un autoturism.

”Bărbatul în vârstă de 33 de ani a suferit un traumatism la picior, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la UPU Sibiu conștient.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Actualizare

Conducătorul auto a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Șelimbăr.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Ultima oră

Comentariul meu