mesajul emoționant al corinei bokor, după ce a fost eliberată din funcția de viceprimar al sibiului. „a fost o perioadă frumoasă” (video)

Corina Bokor a fost eliberată vineri, 12 aprilie, din funcția de viceprimar. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu  19 voturi „pentru” și trei voturi „împotrivă”. Fostul viceprimar al Sibiului a transmis un mesaj emoționant, în cadrul ședinței.

Cu 19 voturi „pentru” și trei voturi „împotrivă”, Corina Bokor a fost eliberată din funcția de viceprimar al municipiului Sibiu. După aprobarea proiectului de hotărâre, Corina Bokor a ținut un scurt discurs prin care a mulțumit primarului, dar și colegilor și a rezumat pe scurt activitatea sa.

mesajul emoționant al corinei bokor, după ce a fost eliberată din funcția de viceprimar al sibiului. „a fost o perioadă frumoasă” (video)

„Stimată doamnă primar, în primul rând aș dori să vă adresez dumneavoastră mulțumiri pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru tot sprijinul pe care l-am avut în acești mulți ani de activitate. Pe urmă, aș dori să mă adresez colegilor consilieri, mulțumiri pentru încrederea acordată în cele două mandate.  A fost o perioadă frumoasă în care am muncit și m-am implicat. Consider că mi-am îndeplinit toate atribuțiile care mi-au fost delegate prin dispoziție de primar și toate  sarcinile de serviciu pe care le-am primit și care au fost în folosul comunității, toate proiectele la care am colaborat. Vă mulțumesc și vă doresc la rândul meu mult proiect în activitatea dumneavoastră”, a declarat Corina Bokor.

 

Corina Bokor a fost aleasă viceprimar în noiembrie 2020, în prima ședință a consiliului local, cu votul secret al majorității absolute a consilierilor locali. Dar, fiindcă recent s-a înscris în PSD, Forumul German a decis să îi retragă sprijinul politic.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. D.na Bokor aleasă viceprimar de forumul german face parte din acum din mănunchiul de lăstari al p.s.d