finanțatorul claudiu rotar face lumină în cazul plecării lui dani coman de la sibiu: ”sunt probleme de sănătate la mijloc”

Unul dintre acționarii de la FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a anunțat că despărțirea de președintele Dani Coman a fost cauzată de probleme de sănătate, însă nu a detaliat subiectul. 

Claudiu Rotar a spus la Digi Sport că motivul despărțirii de Dani Coman ține de anumite probleme de sănătate, fără a detalia ale cui sunt acestea, ale președintelui sau altcuiva din familia acestuia. ”Ne-am întâlnit, am avut o discuție eu, Ștefan Băcilă și Dani Coman și el ne-a zis că vrea să plece. Dani își dorește mult să fie președinte la Liga Profesionistă, dar e posibil să meargă și la FC Argeș, unde e acasă, dar sigur nu va merge la CFR Cluj. Nu puteam insista să rămână, erau probleme de sănătate la mijloc. Nu ne-am gândit la un alt președinte, până în vară nu aducem pe nimeni. Dani se poate întoarce înapoi pe viitor, el a mai plecat și s-a întors, este liber să vină oricând, nu închidem ușa la cineva” a anunțat Rotar.

”În vară ieși din insolvență”

Acționarul de la FC Hermannstadt a anunțat că în vară se va ieși din insolvență. Bugetul clubului de pe malul Cibinului este de 4,5 milioane de euro, din care 1,2 milioane de euro provin de la Primăria Sibiu.  ”Urmează să ieșim în vară din insolvență, ca din sezonul viitor să putem ataca cupele, dacă prindem play-off-ul. Ne-am dorit să fim în play-off, nu am reușit, bugetul nostru este de 4,5 milioane de euro, atâta putem. Ca să îl mărim, trebuie să mai vină oameni lângă noi, momentan nu am găsit. Primăria Sibiu dă 1,2 milioane de euro în acest an, dar chiria stadionului o plătim separat, 20.000 lei pe meci. Probleme financiare nu avem, suntem cu banii la zi” a anunțat Claudiu Rotar.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bugetul e 100% asigurat de Primăria Sibiu. Suveica e simplă, Terra Building încasează masiv de la Primărie și întoarce o.parte din bani club.