dani coman, înainte de ultimul meci ca președinte la fc hermannstadt: ”am demisionat și voi vedea ce voi face”

Dani Coman va fi alături de echipă în jocul de vineri, de la Arad, dar acesta va fi ultimul său meci în calitate de președinte la FC Hermannstadt. 

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman își va rezilia amiabil contractul cu clubul sibian, fapt anunțat de acționarul principal Ștefan Băcilă aici.

„Vă rog să mă înțelegeți. Avem un meci important și cred că e mai bine să vorbim după meci. Am demisionat și voi vedea ce voi face. Nu au semnat cu nimeni, din moment ce n-am reziliat aici” a explicat Dani Coman în Gazeta Sporturilor. Unul din motivele plecării este clar reprezentat de strategia pentru sezonul viitor, acolo unde fostul președinte a cerut anumite prelungiri de contracte, doleanțe cu care acționarii majoritari nu au fost de acord după rezultatele slabe. Nici relația cu antrenorul Măldărășanu nu mai era ca la început, după ce tehnicianul a aflat că s-a discutat schimbarea sa când echipa era în Liga 2.

Dorit de FC Argeș, rămâne de văzut dacă fostul portar va merge la Pitești, sau se va axa pentru a candida la postul de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Decizia lui Dani Coman a fost luată și de faptul că fata acestuia, Karina urmează să dea un examen important la școală în această vară, iar fostul președinte al sibienilor vrea să stea mai mult timp alături de familie.

Dani Coman este la Sibiu din vara anului 2021. Fostul portar a părăsit postul după doar 5 etape din stagiunea 2022-2023, invocând probleme financiare pe care le avea clubul de pe Cibin.

Ultima oră

Comentariul meu