Suspendări drastice pentru secunzii de la FC Hermannstadt după bătaia de la finalul meciului cu U Cluj

Cei doi secunzi de la FC Hermannstadt, Florin Berța și Dumitru Costache au fost suspendați după cartonașele roșii primite la finalul jocului din runda precedentă, cu U Cluj, scor 1-1.

Comisia de Disciplină a Federației de Fotbal a dictat suspendările pentru persoanele implicate în altercațiile apărute în prelungirile jocului dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj, scor 1-1, disputat duminica trecută. De la Sibiu au fost sancționați antrenorul secund Dumitru Costache și antrenorul cu portarii, Florin Berța, care au fost implicați în meleul dintre cele două bănci tehnice care s-a iscat după golul clujenilor din prelungiri.

YouTube video

Tehnicianul care se ocupă cu pregătirea portarilor, Florin Berța a primit cea mai drastică penalizare, o lună de suspendare și o amendă de 6800 lei. Dumitru Costache a scăpat ceva mai blând, cu două etape de suspendare și 360 lei amendă.

„AFC Hermannstadt vs. AS FC Universitatea Cluj – Eliminări Berţa Florin (antrenor secund gazde), Costache Dumitru Laurenţiu (antrenor gazde), – În temeiul art. 57.1 din RD, se sancţionează antrenorul Berţa Florin cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art.53.2 din RD se sancţionează antrenorul Costache Dumitru cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 360 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

La clujeni, Bogdan Mitrea a fost suspendat o lună, iar Andrei Pițian a primit două etape pentru incidentele de la finalul meciului. Cei doi fundași centrali au văzut direct cartonașul roșu.

Rămâne de văzut dacă FC Hermannstadt va ataca decizia la Comsia de Apel. În orice caz, cei doi secunzi ai lui Măldărășanu nu vor fi pe bancă la următorul meci, cel de vineri, de la Arad, cu UTA.

Suspendări drastice pentru secunzii de la FC Hermannstadt după bătaia de la finalul meciului cu U Cluj

 

Ultima oră

Comentariul meu