șofer din sibiu, implicat într-un accident mortal pe dn7 la arad

Un autoturism și două autoutilitare au fost implicate joi într-un accident pe DN 7, în județul Arad. Un bărbat de 74 de ani a murit.

Potrivit IPJ Arad, un bărbat de 74 de ani, din Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, spre Arad, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu, scrie Mediafax.

După impact, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care se deplasa pe sensul Arad – Deva, condusă de un bărbat de 50 de ani, din județul Sibiu.

În urma impactului, bărbatul de 74 de ani a murit.

Șoferii autoutilitarelor au fost testați pentru consum de alcool, rezultatele fiind negative. Testarea pentru consum de droguri este în curs de desfășurare, transmit polițiștii.

Traficul a fost blocat total în zonă, fiind deviat pe străzile adiacente. La ora transmiterii știrii, pot circula pe D.N. 7, în zona producerii accidentului, doar mașinile de până la 3,5 tone. Polițiștii sunt la fața locului, pentru a dirija circulația.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu