”silenzio stampa” la spitalul județean sibiu. nu mai dă nici o informație despre cazul mamei care a murit după naștere
Sursa foto: Biserica Baptista Betania Sibiu

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Sibiu au transmis, joi, o informare prin care anunță că unitatea spitalicească nu va mai oferi informații publice până la finalizarea anchetei în ceea ce privește decesul tinerei mămici de 32 de ani.

Spitalul Județean Sibiu informează că nu vor mai fi furnizate informații  referitor la cazul mamei din Sibiu care a decedat după ce s-a confruntat cu probleme în procesul de stimulare a lactației, care a dus mai apoi la o infecție gravă. „Din considerație pentru tragedia prin care trece familia pacientei în vârstă de 32 de ani, Spitalul Clinic Județean de Urgență a decis să nu mai transmită nicio comunicare publică privind acest subiect, până la finalizarea tuturor cercetărilor și anchetelor finalizate în acest sens. Transmitem în continuare condoleanțe și deschidere către familia îndurerată”, a transmis printr-o informare de presă, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Reamintim că Betina Balteș, mămica de 32 de ani a murit la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu în noaptea de 5 spre 6 aprilie, după ce a ajuns într-o stare extrem de gravă. Cu o zi înainte, mai fusese la Urgențe când după consult i-a fost prescris un tratament medicamentos cu antibiotic. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu