remiză pentru csc șelimbăr la buzău. ”călăreții roșii” nu au marcat încă în play-off-ul ligii 2

CSC Șelimbăr a remizat joi seara în deplasare, scor 0-0 cu Gloria Buzău, în etapa a treia a Ligii 2. 

Gloria Buzău și CSC Șelimbăr au oferit un meci modest, fără  faze notabile la vreuna din porți. Pentru că echipa nu marcase în primele două meciuri din play-off, Claudiu Niculescu  a schimbat toată ofensiva, dar fără efect.

După un meci teribil de anost, buzoienii au avut o  șansă în prelungiri, când Dumitru trage din alunecare, balonul este deviat de un fundaș și trece puține pe lângă bară.

Astfel, echipa lui Claudiu Niculescu rămâne fără victorie și fără gol marcat după trei etape din play-off-ul Ligii 2. ”Călăreții roșii” au două remize și o înfrângere în play-off și ocupă locul 2, cu 44 de puncte, la două lungimi de liderul Slobozia.

Antrenorul șelimbărenilor, Claudiu Niculescu vrea să vadă toți jucătorii, pentru a forma lotul pentru sezonul viitor. ”Vrem să acumulăm cât mai multe puncte, vrem să ne menținem pe pozițiile fruntașe, ne vom lupta pentru primul loc, sperăm să reușim, deși nu va fi ușor! Dacă nu vom fi acolo, nu va fi vreo tragedie. Pentru mine e important să văd băieții la lucru la fiecare meci, rămâne să vedem pe cine ne vom baza din vară. Eu sper să mă bazez pe toți, dar sunt jucători care termină contractele. Nu e ușor să îți motivezi jucătorii, pentru că e greu atunci când nu ai un obiectiv clar, palpabil. Noi nu avem drept de promovare, dar eu și stafful meu încercăm să facem săptămânal discuții și individuale și colective ca să le explicăm că joacă pentru ei, pentru carierelor lor. Practic, acum ei sunt expuși în vitrină, jucând în play-off, au și bonusuri. Până acum, cred că a fost destul de bine, se putea și mai bine în cele trei etape care s-au scurs din play-off ” a anunțat antrenorul Claudiu Niculescu.

CSC Șelimbăr:  Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Mitrea – Panos, Ayine (Al. Pop 77) – Monea (R. Hernando 70), Moussinga (T. Călin 77), Schieb (Visic 83) – Rotund (Soare 70)

remiză pentru csc șelimbăr la buzău. ”călăreții roșii” nu au marcat încă în play-off-ul ligii 2

Ultima oră

Comentariul meu