primăvara își intră în drepturi. scad temperaturile și vin ploile de săptămâna viitoare

Un val de aer rece se apropie de România, aducând cu el frig, ploi și chiar ninsori. Alina Șerban, meteorologul Administrației Naționale de Meteorologie, a făcut anunțul în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, descriind cum se va schimba vremea în următoarea perioadă, scrie ziarul Adevarul.  

Înainte de începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor crește, indicând chiar și peste 30 de grade Celsius. Cu toate acestea, ulterior, vremea se va răci brusc și puternic. Acest val de aer rece nu va aduce doar temperaturi scăzute, ci și precipitații semnificative.

„De la mijlocul săptămânii următoare, un val de aer rece va acoperi întreaga țară, determinând temperaturi semnificativ mai scăzute și precipitații probabil însemnate cantitativ”, a explicat Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Meteorologul a avertizat că vor apărea și fenomene de instabilitate atmosferică, iar în zonele montane se vor înregistra ninsori.

Alina Șerban a precizat că temperaturile maxime vor fi în general între 8…9 și cel mult 19…20 de grade, în timp ce minimele vor deveni ușor negative în nord și în centrul țării.

Ultima oră

Comentariul meu