Meci greu pentru FC Hermannstadt la Arad. Măldărășanu: ”Va trebui să ne ridicăm nivelul jocurilor din deplasare”

În a patra etapă din play-out-ul Superligii, FC Hermannstadt joacă vineri (ora 17.30) la Arad, cu UTA, o partidă la care în tribune vor fi doar copii. 

UTA Arad a primit 4 etape de suspendare a terenului din cauza incidentelor de la meciul din deplasare cu Dinamo, iar decizia a fost păstrată și la recurs. Astfel, la meciul de vineri, de la ora 17.30, pe stadionul din Arad vor avea acces doar copiii. UTA este lider în play-out, cu 27 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt are 24 puncte și este pe locul 10.

YouTube video

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

La Arad nu va putea evolua Antoche, care este accidentat. Nici secunzii lui Măldărășanu, Florin Berța și Dumitru Costache nu vor putea sta pe bancă, după eliminările suferite la finalul jocului cu  Cluj.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu nu este deloc bucuros că UTA va juca fără spectatori. ”Sportul este făcut pentru suporteri, ce s-a întâmplat nu face cinste fotbalului românesc, dar ne bucurăm, chiar dacă vom fi oaspeți că în tribune vor fi copii, i-am văzut cum au susținut echipa extraordinar de frumos la meciul precedent. Altfel s-ar fi jucat ca în pandemie, unde se auzea tot ce vorbeam noi antrenorii, era ca un meci amical. Pentru UTA e un impediment, fără suporteri nu are cum să fie bine, dar asta este situația, mă bucur că totuși vin copii pe stadion, cu siguranță ei vor face gălăgie” a spus Măldărășanu.

”Venim după o săptămână grea”

Tehnicianul speră ca echipa sa să facă un joc mult mai bun față de ultimele deplasări, capitol la care a dezamăgit în acest sezon. ”Venim după o perioadă grea, o săptămână încărcată, a trebuit să lucrăm la moralul jucătorilor, cu toții am fost frustrați, să pierzi în prelungiri în două meciuri o calificare în cupă și apoi două puncte, nu cade bine nimănui. Suntem bărbați, trebuie să trecem peste, acum, se văd caracterele puternice, în momentele dificile. Va trebui să ne ridicăm nivelul față de meciurile din deplasare, suntem realiști, nu am adus puncte așa cum putem și cum credeam că vom aduce, puncte care să ne dea o liniște pe acest final de campionat. Este acest play-out dificil, foarte greu indiferent de adversar, ne dorim să câștigăm, sper să arătăm mult mai bine decât în alte meciuri în deplasare” a declarat Marius Măldărășanu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Rednic, pus pe glume: ”Văd că s-au încăierat doar cei de la U Cluj”

Pus pe glume, antrenorul arădenilor, Mirea Rednic a comentat faptul că după incidentele de pe meciul FC Hermannstadt – U Cluj au fost suspendați doar jucători ai oaspeților. „Văd că s-au încăierat numai ăștia de la U Cluj, mă așteptam și de la Sibiu eu știu, niște combinații de astea, stângul și dreptul la ficat. Nu le-a fost ușor să piardă două puncte așa, în prelungiri, iar înainte i-au mai scos și din Cupă”, a afirmat Rednic, care spera evident că vor fi suspendări și în tabăra sibienilor.

Arbitru fără experiență

Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat la centru pe Bogdan Dumitrache, unul din cei mai tineri și neexperimentați arbitri din Superliga. La linii vor fi Mihăiță Necula și Cosmin Vatamanu (toți din București), iar rezervă Iuliana Demetrescu (Rm. Vâlcea). În camera VAR se vor afla Horațiu Feșnic (Cluj) și Cristina Trandafir (București). Toți aceștia vor fi supervizați de Teodora Albon (Cluj). Delegat de joc din partea Ligii Profesioniste de Fotbal este Romulus Gabor (Hunedoara).

Meci greu pentru FC Hermannstadt la Arad. Măldărășanu: ”Va trebui să ne ridicăm nivelul jocurilor din deplasare”

Ultima oră

Comentariul meu